Racebets livestream

Racebets.com är en intressant bettingsajt för de som gillar att spela på hästar. Racebets är inställda på att göra ett kraftigt intryck på spelmarknaden då det gäller att spel på hästkapplöpning. Trav eller galopp eller vad som helst bara det gäller hästsport, plus även greyhoundslopp. Företaget RaceBets International Gaming Ltd för att vara exakt, är baserat på Malta och har en licens utfärdad av Maltas Lotteries & Gaming Authority, men även en tysk bookmakerlicens.

Racebets är sedan 1996 en av de största bookmakers som jobbar med betting över internet på fullblod och travracing. Racebets har som mål att ge spelare en möjlighet att spela över internet oavsett var man befinner sig i världen. Tanken är även att man ska kunna erbjuda över 500 lopp varje dygn. Deras uttalade mål som presenteras på hemsidan är att "ge kunderna möjlighet att satsa på världsomspännande lopp med hästar och greyhounds online". Sajten är inte bara ny utan även mycket komplett. På Racebets finner du dagliga kampanjer och erbjudanden som lockar till att titta närmare på sajten.

Livestream av lopp

Racebets.com erbjuder live stream av lopp över hela världen. Med Racebet är du inte längre begränsad att titta bara på vad som händer på Solvalla eller Jägersro, även om det kan vara nog så intressant, men i och med den globalisering som internet bidrar till ska du naturligtvis ha möjlighet att både spela på och se fantastiska lopp som ordnas överallt i världen. Exempel på länder som Racebets sänder ifrån är Storbritannien, Frankrike, Irland, Tyskland, Dubai, Singapore, Australien, USA, Zimbabwe och Kanada.

Med hjälp av Racebets livestream kan du njuta av racing från hela världen. Deras direktsändning är av hög kvalitet, så det finns ingen anledning att prenumerera på specialkanaler för att kunna njuta av racing i ditt bekväma hem. Alla lopp som körs i USA och Kanada har en speciell sändning för varje lopp. För att titta på dessa tävlingar, använder du den digitala kupong som du använder för att spela på Racebets, och du öppnar strömmen helt enkelt genom att klicka på länken högst uppe på kupongen.

Det finns även andra aktörer som streamar travlopp. I Sverige sänder till exempel TV4 flera timmar i veckan från travet, vilket sedan kan ses på TV4 Play. Detta går dock inte att jämföra med det rika utbud som Racebets erbjuder, vilket också är tillgängligt i mobilen, med lika hög kvalitet.

Bakgrund

Som nämnts är Racebets.com en relativ nykomling i världen av sportspel, efter att ha grundats 2006 som ett dotterbolag till tyska online bookmakern bet-at-home.com. Sedan 2009 har de varit helt oberoende, och under 2010 flyttade de från Tyskland till Malta. De ägs till 40 % av tyska Racing Association, men det märks inte på deras hemsida och racing i Storbritannien är helt klart deras tyngdpunkt.

Fullt fokus på hästkapplöpning

Det är uppfriskande att hitta en bookmaker som är helt tillägnad hästkapplöpning, även om det tar lite tid att vänja sig. Det är inte det format man är van vid, eftersom det brukar finnas ett helt smörgåsbord av spelmöjligheter på bettingsajterna. Men det är väl värt tiden att bekanta sig med den här sajten, den har bra funktioner, är snabb och ger dig möjligheten att spela på de flesta lopp som arrangeras runt om i världen.