Travtips

Överallt på internet finns det många sidor som delar med sig av olika travtips om kommande travlopp. För en nybörjare kan det vara svårt att veta vilken häst de ska satsa på eller vad som är viktigt att tänka på. Här följer lite information om var du kan hitta olika travtips som kan hjälpa dig mot vinsten.

Gratis travtips

Det finns många hemsidor och bloggar som erbjuder travtips helt gratis. En av dessa är www.gratistravtips.se. Där erbjuder de bland annat travtips när det gäller V75. De erbjuder rankning av de olika hästarna och en djupanalys av de kommande loppen. De erbjuder inte bara travtips för V75, utan för V86, V65, V64, V5, V4, V3, DD, LD och Top 7. Det finns även olika podcasts och videos som är relaterade till travsporten för dig som vill lära dig mer.

Ett annat exempel på en hemsida som erbjuder gratis travtips är www.travtipset.se. Här ligger största fokus på travtips till V75 och även djupa analyser och intervjuer inför olika lopp. På hemsidan finns även tillräckligt med information så att du själv kan göra dina analyser. Även om deras största fokus ligger på V75, så finns det även en del travtips kring andra lopp.

Ytterligare ett exempel på en hemsida som ger dig travtips är www.travtjansten.se. De kallar sig för Sveriges ledande travtips och ger dig det senaste inom V75, V86, V64, V65, V4 och Dagens Dubbel. De har en lång historia av att deras travtips har varit framgångsrika och guidat till stora vinster. För att få ett försprång med hjälp av dem behöver du dock köpa deras produkter, men det är det värt då du har en större chans att vinna.

Aldrig ren sanning

Något som är viktigt att tänka vad gäller alla olika travtips som finns att hitta på internet är att det handlar om att se det som just tips och inte som en väg till garanterad vinst. Du borde använda det som ett avstämningsverktyg så att du kan skapa din egen uppfattning om hur du vill satsa med ditt spelande.

Det är många hemsidor som erbjuder en tjänst för dig att kunna prenumerera på deras travtips. Detta kan vara ett bra sätt att få en bred bild av olika travtips, som du sedan kan jämföra med vad du själv tror.